Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najviše su djecu ubijali iz snajpera, evo i u miru ubijaju djecu
Mrzim te ljude, u ratu sam sa drugovima pokusao da izvucem covjeka na Dobrinji na mostu izmedju ulica Emila Zole i Trg Djece Dobrinje kada ga je pogodio snajper, prvo ga je ranio i mrcvario poslije pa je onda zapucao i po nama kada smo pokusali da mu pomognemo. A mi imali u prosjeku 14-15 godina. Da se nikome ne ponovi nikada.
A sto da se ne ponovi i njima isto? Sta se pravimo dobricine!
Bio sam, taj čovjek je bio poludio i hodao Dobrinjom, imao je dva fakulteta, hodao i govorio "ovo je faktička greška iz C5 -
Tu je trebalo da stoji Pazi Vucic, snajperista koji je ubijao bosnjacku djecu u Sarajevu, i izrekao onu fasisticku parolu 100 za 1.
Usvojiti zakon i 9 januar proglasiti pocetkom genocida u Bosni i Hercegovini
Ne u muzej, na ulice staviti onako kako je i tada bilo. Neka vide šta je bio rat oni kojima su danas puna usta poziva na isti.
Potpisujem.
znal ko kače rat stat