Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko diže statue u čast pisaca a neko u čast koljača četnika. To vam govori kakvi su jedni a kakvi drugi
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
@Trulex :-) Procitao si me! ;-)
Ovo je toliko izlizana izreka da mi se gadi, cak iako je istinita.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima ih, al kao da je to vazno ko je kakve nacionalnosti. dobri pisci i umjetnici svog vremena. ja sam npr bosanac, al kad bi me.neko pitao ko sam ja, nacionalnost ne bi stavio ni na prvih 10 mjesta po prioritetu koje me određuju.
ima ih, al kao da je to vazno ko je kakve nacionalnosti. dobri pisci i umjetnici svog vremena. ja sam npr bosanac, al kad bi me.neko pitao ko sam ja, nacionalnost ne bi stavio ni na prvih 10 mjesta po prioritetu koje me određuju.
svi vi sto tripujete ilhamija taliban pustinjski mis ...ilhamija je lik koji je digao glas protiv turaka za sta je platio glavom ..Cudan zeman nastade je konkretno dijelo u pitanju . a usput vidim po komentarima se spominje kapetan gradascevic .za neupucene ..on je takodje bio protv turske vladavine ..najpoznatiji i najveci ustanak je poveo ..stoga glupi erdoganisti odjebaus
Jedna od ljepsih stvari u nas, Bosnjaka, je sto ne pravimo spomenike i kipove cak ni kraljevima koju su utemeljili Bosnu. I ne treba, jer nije samo razlog vjera i to da se ne smiju praviti kipovi, nego sto time dokazujemo da smo isti onaj skromni i ponizni narod koji je i dao ovom komadu zemlje ime Bosna.
Po nekom indo-evropskom Bo ili Bos znaci mjesto gdje zivis. Bosna nije ni moja ni tvoja, nego Bozija pa i nije nista drugo osim mjesta gdje zivimo. I samo je Bosna bitna, niko i nista drugo nije. A mi, oduzimo se nasim velikanima tako sto cemo isto ko i oni voljeti ovu Bosnu.
Cuveni Vezirski grad.Citav svjet dolazi ljeti da vidi Travnik uzivo.
ISLAMOFOB ANDRIĆ!
na sta ovaj beton s par drveca lici i sta predstavlja?
Za elitnu fakultetsku raju, da odmore...
@bosankaa1988 hajmo lupajte minuse, kad vas ima ko brabonjaka
žalimo se na spomenik draži mihailoviću, a pravimo trg ivi andriću... jako smo licemjerni mi bošnjaci
Moje dijete neće prolaziti kroz taj trg niti će čitati kopile i nacistu Ivana Andrića sa Nobelom.
@ElfetaQueen1 takvima poput tebe je grijeh imati dijete. "otari" ga zavjesu i ucini uslugu covjecanstvu.
Andrić jeste bio islamofob!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za sveučilišni grad
Haha ipak je pogrešna ona andrićeva izreka: ''NITKO NIJE PROROK U SVOM SELU.''Ivo Andrić