Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što slikaš Korleonea? Slikaj Bakira, to je pravi KUM !!!
Kum Kirba Bilione
svaka cast! samo nemoj odsjec uho da bi postao poznat :)
Bolje uho nego sta drugo :)
pa majstore!
Bravo momak zahvaljujuci tebi konacno pozitivna vjest na klixu danas ,ono sve ukr'o,prevario,ubio,puc'o,zakl'o,izb'o,vlada,mafija,"hurnabes" zivi pa co'jk da je normalan poludio bi .
Ako crtež ne prenosi na platno - projektorom i sl. pomagalima, onda svaka čast! :)
I ja sam sigurna da jesu, al' eto, rekoh da ne bude napamet se nešto nipodaštava. Miranu sve najbolje, samo naprijed i sretno sa daljim razvijanjem, fino to izgleda, ako zanemarimo da je svima jasan photoshop filter. Ali, bojiti plohe unutar projektorom definisanih kontura i sam definisati crtež predhodno - dva su različita pojma.
Nije loše.. ja koristim malo drugačiju tehniku... malo se poigram u Photoshopu, isprintam, razbijem 2-3 jajeta preko slike.. i to je to :))
Svaka čast, ali me zanima kako je napravio skice olovkom, ovdje se vidi samo kako boji već gotove skice olovkom, ali ne i kako ih je napravio.
Baš sam zbog toga i skeptičan, što nije pokazao skiciranje olovkom.
svaka cast svaki dan pijem kaficu kraj Mese kojeg si nacrtao :P
predobre slike al KUM je najjaci ;)
Sad se sve bajagi radi o Sarajevu. Jebem vam mater u usta Sarajevsku. Kao da ja ne znam kakvi ste vi borci. Pizda vam materina, da nije bilo Tuzle i Bihaća, družili bi se vi sa dinosaurusima. Da vam Alija nije prodao Srebrenicu da ostane Sarajevo, ne bi nikad ni opstali. I još neki meni pričaju, Tuzlaku o Srebrenici. Pa pička vam materina, Bosna je prodana za Sarajevo, i vi ćete da mi pametujete. Idite nosajte malo sliku Tita, *** vam mater pičkastu. Umjesto da se sakrijete u mišiju rupu, imate hrabrosti se prikazivati kao neki heroji. Heroji ste vi moj ***, s 100 ljudi ću vam zauzet Sarajevo, eto koliko ste hrabri. Da, dodam, mi smo ti koji smo te iste Srebreničane zadržavali. Još su nam pravili pizdarije po gradovima u TK, ali smo ih opet tolerisali. Za šta? Da mi danas neka pička sarajevska dođe tu srat i govorit kako ja tipkam iz neke jame. Pa, jarane dođi u Tuzlu u Simin Han, broj 8, pa da vidiš kako ću te slomit ko pičku, da si Tajson. Idite pušite travu Sarajlije, em ste građani
Misliš "dođi u Tuzlu, pa sjedni na autobus za Simin Han", jer ja stvarno ne znam da ta ulica ima u Tuzli.
¸ima istine ...realno gledajući
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa, neće biti talentirani Sarajlija. Normalno.
kako realne slike svaka cast ovo je za mene slikar a ne oni papci zamrljaju par boja i bace ih na platno i onda te pita sta vidis na slici....
mali ti si veliki talent bježi što brže negdje u europu prije nego ti talent propadne i dobiješ gastrointestinalne probleme zbog naše politike.
ako te kontroliraju mase, a ti si član te mase, ne možeš a da se ne obazreš i skontaš kako ti oni kroje život.
bravo ti ga momčino
Tehnika se nauci i usavrsi ali za umjetnost treba i "ono" nesto,a toga ovdje nema.
pa precrtaj ti genijalac ako je tako lagano....et taman da zaradis. vidis da kaze da posao ide i da se moze fino zaradit...pa bujrum precrtajte i zaradite sebi.....kako smo mi usljiv narod to je nemoguce, samo popljuj neciji trud.....fuj stoko
svaka tebi cast... dokazi da znas....lako je sjedit i laprdat samo ....:)
Kako u isti koš može staviti Mujezinovića, Selimovića i ondas one "zvijezde" iz svijeta "umjetnosti i sporta". Mješa babe u žabe