Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karima sam poznavao iz vidjenja, dok je dolazio kod mog komsije Pere Fincija, Peru spominjem onako, da bi znali da ne supljiram, i Karima zaista poznajem samo kao finog momcica, vaspitanog, al nisam znao za taj njegov talenat, znao sam da je nesto pisao, dal za Dane, ili Bosnu, vise se ne sjecam, i mi koji smo se borili tada u ratu uglavnom smo takve gledali kao one koji se "vade" u ratu, to jest izvlace, ali moracu nesto procitati od njegovih djela, pogledati, jer vidim misljenja su oprecna o njegovom talentu, a i shvatam i ove koji misle da njegovi prijatelji pomalo pretjeruju, jer i ja kad pricam o poginulim saborcima, nisam nikad rekao "Bio je strasljiv pravo!", vec naravno uvijek kazes kako je bio nevjerovatno hrabar. Tako da mi je Karima zao kao covjeka prije svega, jer nije prezivio rat, a sad dal je bio genijalac ili nije, malo su ljudi skloni pretjerivanju.
Odlicna knjiga, Karim je bio nevjerovatno talentovan covjek, predstavu nisam imao priliku pogledati ali knjigu sam citao vise puta i svako citanje je bilo nesto novo.
serija je fenomenalna, a stilski potpuno nova kod nas. zabavno i inteligentno. preporučujem :)
*predstava. a ti getano moraš malo na liječenje, priviđaju ti se komunisti svuda :D
težak. težak slučaj.
Pa sta...