Dugo očekivani rad Pjera Žalice
0
Svjetska premijera filma "Orkestar" na 17. SFF-u
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Film je BETOOON! Znaci nema dalje, vrh! Obavezno ga pogledajte. Ja ga nisam gled\'o.
O čemu će sad Loša pričati svakom novinaru koji ga pita bilo šta....a on o Žalicinom filmu....i tako već 5 godina ccccc
samo kod nas mogu ovakve stvari da budu informaicja...
šuti, jesil normalan, ne izazivaj ga! nemaš ti pojma kako taj izgleda kad skine kapu!
Moze li ovaj losic prestati glumiti budalu od sebe sa tom kapom????
Moze li vama iko ugodit? Kakav smo mi to narod,niko ziv nam ne valja.....ma neznam sta da ko uradi - ne valja......al zapamtite jedno: Drzava je uvijek po mjeri naroda!!!!
hoće li iko reći koliko je koštao taj film?BRUKU PARA!
Svjetska premijera...heeeeeej!!!????? Egotripovi iz Delikatesne, nigdje bili, nista vidjeli...dalje od Marijin dvora...zali boze toliko para, a i te muzike!
Žalosno je da se promoviše jedan kvazi redatelj Pjer Žalica, koji je godinama snimao film o jednoj običnoj pop-folk grupi Plavi Orkestar i pritom skršio ko zna koliko para poreskih obveznika. Novce je dobio od fondacije za kinematografiju u kojoj sjede njegovi pajdaši poput Admira Kenovića sa kojima je u talu i s kkojima izmeđusebe raspoređuju novac. U tu skupinu spada i Srđan VuletiĆ.
hajdemo drugovi kao nekada kada smo subotom isli u zelenilo a nedjelju mrzili zbog ponedjeljka drugovi budimo iskreni vec nam se blizi cetrdeseta idemo kao na maturkosj veceri uno due tre quatro suadaaaa suadaaaa
Toliko je ljudi koji su zaista zadužili ovu zemlju, koji su dali svoje živote za ovu zemlju, za ovaj grad... Tužno... Ljude koji su pokazali pravu snagu onda kada je bilo najteže niko (više) ne spominje, a izgleda neće ni spominjati... :(
najbitnija stvar vezana za film jeste da ga je budžet i fonda za kinematografiju podržali u vjerovatno milionskom iznosu a koštao je možda 100 hiljada. pos.eru vam penzioneri taj orkestar. nek vas je stid.
stavite link da vidimo film