Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo znali da postojis dok nisi optuzila covjeka kojeg je sud oslobodio!?!
Koga je sud oslobodio? Sta pricas gluposti? Glumci najbolje znaju kakav siledzija je Lecic. Nije postupak ni dosao do suda jer je to Lecic sprijecio.
Lečić je uvek bio predatorski ljigavac koji se stalno motao oko mladih glumica. Nije mi samo jasno kako su se tek 2021. kolegama otvorile oči, a do sad su sve njegove radnje zanemarivali.
D. R. O. C. A kontala prvo preko Lečića da uspije u karijeri pa sad fol silovana nakon godina i godina.. Gade mi se ove žene..
Pa tako je danas zato ja kazem treba tuziti sve medije i sve kvazi novinare kojima je najvaznije izbaciti neku bombasticnu vijest predociti neku svoju teoriju i ograditi se tako sto kazu nezvanicno saznajemo iz pouzdanih izvora.... jel ostina koga briga bitno je prvi narodu napumpati mozak a narod ko narod kaze jeste eno bilo na TVu ili jeste eno Senad sinoc prica..
Nevin je dok se ne dokaze suprotno. Ovo je sve sarada i cirkus.
Kad je uzivala sutila je za rad interesa i karijere. Sad kad joj fali paznje, onda idu optuzbe.
Sve zvuci kao predstava i gluma i ne zna se ko laze
Svaka cast svima koji su se povukli. Konacno malo svijetla u ovom nemoralnom i korumpiranom okruzenju. Nasilnik se "vadio" svih ovih dana i samo dokazao da je opravano optuzen, jer mu je vadiona providna. Koji je to licemjer. Ali eto, hvala bogu, ima puno drugacijih
Tačno ovako dođe neka drolja i optuži te za silovanje i upropasti ti život. Prije bilo nevin dok se ne dokaže krivica, a sada je kriv dok se ne dokaže išta, iako je sud već odradio posao to izgleda ne važi.
MLADA A RUŽNJIKAVA, POKUŠAVA BIT BITNA A GURALA MU SE REKLA MU MOŽEŠ I RAJU ZOVNUT PA DA SE SVI UKLJUČITE. BILA ASM NA REDŽALJKI U LOŠ ANĐELOSU
ona mi bas nevino izgleda ko goblen
Jel se samo meni čini da ova ima šiljate uši ?
Jesmo mi Bosanci podvodljivi, povukli se iz zirija zato sto je u ziriju jedan od boljih glumaca sa ovih prostora kojeg je sud oslobodio za neosnovane optuzbe od osobe koja je poremecena u najmanju ruku. Umjesto da nam bude cast sto jedan takav glumac dolazi u provinciju kao sto je Brcko, mi ga docekujemo na takav nacin. Glupi smo kao noc.
Upoznaj ga sa sestrom. Mozda i njoj ucini cast
Dadneš pic*e da bi uspjela, i kada ti nakon toga karijera ne ode u smjeru u kojem si ocekivala, onda na sva usta pricas da si silovana? Ako si silovana zasto nisi prijavila odma isti dan? Aha bojala si se reakcija javnosti, doduše, kod nas policija odma u novine dadne svaki slucaj koji se prijavi ... Više ne smiješ ni flertovati, biti ljubazan, namignuti djevojci, odma si fašista, silovatelj, manijak itd..
cancel kultura polako kuca i na naša vrata
Iz dana u dan se sve vise potvrdjuje da je ova izgleda opasno lagala