Autori izložbe "Nestali životi"
0
"Svake večeri smo odlazili u svoje sobe i plakali"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Jevreji mogu ozivljavati sjecanja na svoje zrtve zasto mi ne mozemo na svoje?
Hang Serbs from the willow trees!!!!!
DON\'T FORGET...! ovo treba svakodnevno pokazivati i traziti pravdu i istinu...!!! srbo-servi ostaju najvece zvjeri i monstrumi za sva vremana...!!!
U tamo nekoj dalekoj i hladnoj Kanadi porodice nestalih razumiju i pokušajvaju nam pomoći dok nas naši dragi Bosanci ismijavaju i tjeraju da zaboravimo žive rane...
Dabi vase zlocince posjecali stasu ucinili na ovom prostoru ida ih prezivjeli non stop proganjaju do istrebljenja zato Ovo je odgovor na vase pitanje!!!
SARAJEVO-X, zasto zadnjih dana opet ozivljavate ratne rane?