Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvar je prilicno jasna, tu nema ni govora o genocidu, jer su Srbi nakon sto su usli u Srebrenicu odvajali muskarce od zena i djece i to su potvrdili i sami muslimanski svjedoci, sto ce reci da su oni pobili samo muskarce, a zene i djecu su evakuisali na Alijinu stranu.
Da je to bio genocid Srbi bi pobili sve zivo, od najmanjeg djeteta do staraca, jer to genocid znaci, pobiti sve pripadnike jednog naroda na pdredjenom prostoru, za razliku od Nasera Orica i njegovih trupa koji su u srpskim selima u i oko Srebrenice pobili sve zivo sto je bilo srpsko, od najmanjeg djeteta do staraca i onda sve zapalili.
E to je klasican primjer genocida. A te iste krezube, nepismene i brkate babe a la Munira Subasic su evakuisane od strane te iste srpske vojske, koji su im obezbjedili autobuse i odveli ih do Tuzle, da im mozda Alija nije poslao autobuse kojima su dosli u Tuzlu, samo ih to treba pitati, ko vas je evakuisao iz Srebrenice i cijim autobusima, ako je to zaista genocid?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko da je dijete crtalo
neka mi sada neko objasni.........u cemu je problem ukljuciti sve zrtve srebrenice u taj izvjestaj. ..niko ne negira nista.........svako treba da polozi racun za svoj zlocin..........ili cemo i dalje kme kme kme samo mi samo mi i niko drugi.......dosadni ste.......ne samo nama nego i citavom svijetu vise
@katonio zato sto su bile ustase ! znao je tito sta radi, i znao je kakav smo mi nakaradan narod........i samo on je znao kako sa nama
@SrbljenjeVlaha tvoje mi je misljenje bas bitno ! odyebaus
PRIKAŽI ODGOVORE (10)