Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro za WC.
Tradicija Bosne oslikana je na ovim ćilimima...Sačuvatii ovakve stvari od zaborava...Narod bez tradicije i kulture,nema ni sadašnjost ni budućnost.
ovo je prava umjetnost, ovo je naša tradicija, slava vam!
Nasa proslost nasa ljepota
Kako je lijepo
LIJEPO PREKRASNO... KAO I PIRAMIDE U EGIPTU... ALI TO STO SU IZRADJENE MUKOTRPNO ZA NEKU SVRHU I SMISAO KOJI SU UPITNI...NIJE UPITNO :)))
Bogme,u Hercegovini je Serdžada,sa R. U sustini ,imala ih je svaka kuca. Prekrivali bi se kauči,uglavnom. I da,svaka je bila umjetničo dijelo vrijednih ruka nasih majki .
Šta će Ronhil kazati na ovo?