Kultura
36

Stand up sedmica i još jedna premijera u Magacin Kabareu

Klix.ba
U četvrtak na sceni Magacin Kabarea u caffe clubu Gogo Filip Andronik je Striper i ispričat će samo istinu, osim izmišljenijh dijelova.

U režiji Nevena Samardžića koji je režirao i stand up "Ebemu život", sa kojim je Filip nastupao prethodne dvije sezone ne samo na sceni Magacin Kabarea već i van Bosne i Hercegovine, Filip priča svoju priču o seksualnim avanturama i iskustvima pri pokušaju da nađe djevojku u Bosni i Hercegovini.

U predstavi koja ima oznaku eksplicitnog sadržaja Filip je istražio da li u Sarajevu živi i radi domina, te kakve seksualne maštarije su zaista realne. Odlična zabava i sjajan Filip Andronik će vas eksplicitnim sadržajem nasmijati do suza.

Nakon sexy Stripera, subota nam donosi još jednu premijeru. Drugi trio stand up komičara koji su ostvarili zapažen nastup u Šeretu, prvom takmičenju stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine, okupili su se i premijerno će predstaviti svoj stand up show pod nazivom "Liga šupljaka".

Dino Ćatović, Jasmin Džemiđić i Darko Baotić koji je pobijedio na Večeri otvorenog mikrofona koje je Magacin Kabare organizovao prošle godine, pripremili su nove šale koje su u režiji Emira Kapetanovića objedinjene u najnoviji stand up show "Liga šupljaka".

Rezervacije za sve događaje Magacin Kabarea mogu se izvršiti putem broja telefona 066 935 337, na e-mail r[email protected] kao i putem Facebook stranice Magacin Kabarea.