Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakavi komedijasi,dodjem na Klix i poginem 4 puta od smijeha i to dzabe.A razlog zbog cega sam jos ziv je taj da sam hinduista.
đe si Norise Čače? haha, ima dobre raje što jes'-jes'...
Sto jes,jes ;D
Gledao sam ga na Comedy Central, i po mom mišljenju ovo je komedija niđe veze. Pa Milan Pavlović, Željko Pervan su za ovog izmislili komediju.
Definitivno komentatori na ovom klixu su nehl***vići koji imaju za cilj da svakog omalovažavaju. Peđa je jedan od najboljih komičara na Balkanu i drago mi je da često nastupa u Sarajevu, a vi probajte skupiti 10 ljudi koji će vas slušati kako palamudite pa onda recite nešto za Peđu. Naravno da nije smiješno ljudima koji su ograničeni kao avlija i kojima je zabavno da čitaju crnu hroniku i smiju se tuđoj nesreći govoreći kako je glup/glupa jer je imao/imala saobraćajnu nesreću!
Ko li ovog ovoliko gura na klixu.
Lik je predosadan, kao i većina tzv stand up komičara. Doduše, kad vidim kakva je publika, što se smije na pome qrca, pitchke, sise i govna, nija ni čudo što ovakvi diletanti uzimaju pare.
Jel bilo sala na racun velikog transfera buduceg Maradone,Sline Svena u Inter?
Uopšte nije prepuno, kako samo hrabro lažete...
Bgm nije prepun BKC... ne serite
Bio sam jednom na njegovom šou na Ilidži. Lik je znači kralj i to žešći. 12x sam umro od smijeha i opet oživio.
E Pedja, otkud ti?
Cuj odkud,pa s ledja :)
šta je ovo nema nikog,??
Ma prati raja razvoj transfera Amidzinog zlata u Inter.Nama rekli jos korak a nigdje ne pise nista o njegovom prelasku pa eto cekamo.
jel ko bio? hitno izvjestaj
Lunooo.. :)))
tušira se, zašto je zoveš?
Ostade mi mob. kod nje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (37)