Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da ste ti I KRITICAR U Toj vasoj Americi. Mars u fabriku pseta. Radi za 5$ jebo ti nenu, i dok isplatis taxe ostane ti 10$ mjesecno da kupis Tariguz za supak i suze za Bosnom. Sto se tice Dzure, sta bi reko doc. Arsla na ovo.
Ma sta me boli kurac 'STA CE TE SAD"... Sto niste bili pametni kao ja pa razgulili na samom pocetku rata u Ameriku ili bar bili ratni profiteri u ratu, ili more bit bidne bili i ostali foliranti ko Djuraga Nadrealista..., a ti KRITCAR E TI IM GA BAS SUKNU POSTENO...
hej kriticar FAKAT SI MAJMUN eto ovo nije psovka samo kompliment,a sta mmislis da mi tebi dodzemo nadzenazu haa
Kriticaru, uvijek si mozes prerezati vene.
Ma, raja nemoj te se svadjati zbog radi oko mene!!! Ja sam samo htio da prikazem novi multiumjetnicki i nadasve personificirajuci podlozak mojoj novoj strukturalnoj neobavezi, tako da uzajamna refleksija ulazi u fazu nepostojeceg obimnog i nadasve uniformisanog maximalizma, ako me najbolje shvacate. E hajde zivjeli vi meni!
BAS MI JE MILO DA STE SE SVI OVAKO, LIJEPO UPALILI KO KUTNJAK STO BI REKAO VAS "INTELEKTUALAC" DJURO I DA STE ME OVAKO NARUZILI.. NO OD BUDALA JA NISTA DRUGO NISAM NI OCEKIVAO I VIDIM DA STE SVI BILI NA ALIJINOJ DZENAZI I DA CETE ICI I NA DJURINU PREMIJERU, I NE ZABORAVITE OTICI I NA RADOVANVU SAHRANU KADA "I ON "PRDEKNE" ... TO JE DOBRO JER DA NIJE BUDALCINA POPUT VAS KAKO BI SE MI PAMETNI MOGLI RAZLIKUOVATI... A SADA NAVALITE, PSUJTE KOLIKO HOCETE DJURINI NADREALISTI JER JE TO VAS NAJVECI INTELEKTUALNI DOMET...
www.075-tuzla.com :-)
nerazumijem,kakocovjek moze biti hajvan,a eto povremeno se i to desi,pa i nas kriticar dobi taj epitet.opasno je po tu osobu koja oko sebe ima sve budale a ona je i dalje pametna,nepreostaje joj drugo nego posjeta psihijatu.Rahmetli Alija,gosp.Sidran,Gl.Djuro su omiljeni medju bosnjackim narodom.
- "Sta cemo sad?" - Branka Djurica za pocetak 2004. hihihi
Hej, kriticaru, ti si sspecijalni, nepismeni idiot i "skini" se s ovog foruma, idiote jedan
perem i bez umakanja
Ova predstava ce vjerovatno biti ok i nije mi jasno zasto neki bez ikakvog razloga napadaju Djuru. Samo bih volio da mi neko pojasni kako A. Glamocak moze imati ovoliko radnih mjesta: 1.Dekan A.S.U. 2.Prof. na A.S.U. 3.Glumac Narodnog Pozorista 4.Glumac Kamernog teatra 55 5.Reziser u Pozoristu Mladih 6.TV glumac 7.Filmski glumac A mladi glumci i reziseri se zale da nema posla!!!
Kritičaru, idi psihijatru. Očito je da ni Đuro, ni Alija, ni Sidran, ni trula država nemaju ama baš nikakve veze sa tvojim mentalnim poremećajem. Poštedi nas svojih frustracija i...odjebi šabane!!
Ovaj tkz. "KRITICAR" - ( ja bih dodala "Manijak iskompleksirani, ma koje da si nacije i religije), je bas onaj ODMETNIK od neki dan! Ma CRKNI majmune (da izvinu majmuni), CRKNI u ime Alije, Dure, i svih bosanaca i njihovog humora!CRKNI!
Djuro ti si nas car! Svaki tvoj umjetnicki rad cekamo ko ozeblo sunce! Vrati nam se majstore! Osvrtati se na debilne komentare pojedinaca=primitivaca je suvisno!