Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad će voda doći
U pravu si, trebaš se prvo okupati !!!
Ibrahim Spahić ,svjetski prevarant !
Haha, prijestolnica kulture u kojoj neke bradonje prekidaju izlozbe i ganjaju posjetitelje po carsiji, isti takvi i njihova braca po toleranciji s krizevima oko vrata odredjuju koja predstava je prikladna za prikazivanje, a koja nije, ćuke svaku noc odrzavaju koncerte, a vode kad bude bice.
Kulturnu prijestolnicu europe bilo bi to fino pogotovu kad bi se uredilo snadbijevanje vode,kad bi prestali svakodnevni bombaski napadi,kad bi se uredio gradski prevoz,kad bi se grad uredno ocistio od poganluka i pasa skitnica,kad bi se odrzavalo korito Miljacke od flasa vreca i ostalog smeca,kad bi se svakodnevno cistio kako treba,kad bi se prosijaci i sverceri uklonili i kad bi organi bezbjednosti radili ono sto tfebaju da rade a ne da sjede i haluze i td.itd.itd. gosp Spahicu
Ono oko glavne ulice i može proć, a dalje ko Kandahar.
Ma kakva prijestolnica kulture, vidis da nema vode ni za balet na ledu, daleko smo mi od toga
"...i ponesite flasu Jane kad podjete."
jes lud j m ...
Cetinari jos uvjek smrde u Sa. Gdje je tu jultura?
stvarno neki ljudi zive u paralelnoj stvarnosti. halo ne moze se guzica oprat a ti bi titule
Ni kulture, ni vode, ni ljudi...
Dajte da napravimo kakav projekat, da ovaj čovjek ima gdje držati govore i otvaranja
Сарајево је вазда било тамни вилајет, односно казнено поправни град. Осим у периоду 70-ете, 80-те, захваљујући Србину Душку Трифуновићу, који је покренуо рок сцену...кулминација успјеха био је Др Неле Крајлић. Од кад је он отишо, свјетло је угашено.
Novi Sad je kulturna prijestonica Evrope 2021.
Sarajevo i kultura u istoj recenici?