Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore!!
preambula navedi mi jedno kulturno ostvarenje koje su uradili srbi i hrvati u ovoj drzavi da nije dobilo nagradu samo od predajednika entiteta ili tome slicno od 95 . pa do danas
u qracc te ljubim oko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bravoooooooooooooooooooooooooooooooo,bravooooooooooooooooooooooo treći medvjed u Sarajevo, zahvaljujući Danisu. Tri nagrade danas, za jedan film, haloooo. Danise čestita ti tvoj bosanskohercegovački narod. Iako živimo u zemlji gdje je demokratija opasna iz razloga što je demokratija opasna u svim krajevima svijeta gdje je pismenost samo elementarna kakav PARADOKS, tako vrijednu, važnu i ogromnu nagradu Danis donosi u Sarajevo.
@Muni cetvrti :)
Ima li ko da pita "Šta će Danisu stan za zaslužne umjetnike?" Evo ja ću vam reći - jer nam je čast da živi u našem gradu. Budimo realni, čovjek je mogao da bira, a ostao je sa nama, u ovom glibu. Veliko hvala!
Sve najbolje Danis i hvala ti na svim nagradama koje donosis nasoj zemlji! Bosna je ponosna na tebe.
Kusta turimo ti rinuka u usta😂
gdje se moze pogledati film??
Allah mubareci!
Bravo Danise i DANKE DEUTSCHLAND!
Svaka cast Danise,a poruka u kojoj ce se mnogi prepoznati:Stidi se drzavo znas ti zbog cega...
@AS1 Shvatio si na koga sam mislio,a da je vode bilo bi nam bolje i ljepse u svim aspektima zivota,slazem se da je vode ali u skroz pogresnom smijeru,nisu oni u stanju da vode ni mjesnu zajednicu a kamoli drzavu...
TO MAJSTORE BRAVO
danise sto se ne prijavi i na eurosong? sta znas mozda cojk dobro pjeva!
Kapa dole, nema sta!
realno,sve kao neke nagrade dobija a niko ne gleda te filmove,izgleda da ih pravi samo za festivale
Je li se Nazif povodom ovoga oglasio😄
Tooooooooo
Na Bjelasnica i okolini imamo 13 meda ,kako je krenula Danis će skupiti i više . Legendo bravo.
Svaka čast. Ponos Bosne i Hercegovine.