Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oticu naboban
Turbo Folk Rijaliti Đikani na aparatima.
Takvi i ne znaju o čemu piše u ovom tekstu, a kamoli ko su "likovi i djela" navedeni u repertoaru.
Opere + sevdalinke .......podilaženje sistemu.
nema nista lose ni u jednom ni u drugom !
Pa moraju da bi im iko dosao... sta ce Bosnjaku Bach, Mozart, Bethoven, Vivaldi... daj kakve turske muzike...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na koncert klasične muzike če otići oni koji vole i slušaju klasičnu muziku. Biće i onih koji su zainteresovani za ovu vrstu muzike, i onih koji "ne znaju šta će od sebe", poneko će izaći poslije prvih taktova kada "vide gdje su došli". Mislim ipak da će to biti jedinstveni ugođaj. U svakom slučaju ovaj potez je za pohvalu.
Gala koncert za ljubitelje slobodnog ulaza....
bice tu par gejica koji ne znaju sta ce od zivota, zalutat ce I neki mladji par jer im je dosadilo.... kome je ba do filharmonije ???
--- slobodan ulaz na koncert općine koja je hametice birala načelnika Rumenka Efendića od Goražda Problerm je samo što će se IZLAZ naplaćivati, i to kad prisutni glasači nagrnu van kad skontaju da to nije priredba tipa Mošus Pejgamberov !