Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srce u Sarajevu, poso u Beogradu hehehe sudbina svih iznadprosječnih Bosanaca
mir i ljubav
clanak o konakovicima je clanak visokog rizika pa su komentari ugaseni a ovaj je ok ? lijepo
Bgd, pored bukuresta i sofije, europsko prkno zastarjele komunisticke arhitekture, koji je svoj procvat prozivio kad su ga turci gradili i kad su u komunizmu ga gradili preko ledja ostalih republika. Jedino kulturno sto se tamo desava su zvezde granda i partiji na splavovima. Sjediste genocidne politike u vremenu kad sav kulturni svijet gledao naprijed.
posve logicno..Beograd je uvek bio centar kulture i umetnosti
Da, srbije
Prodavači magle, Srce vi ostavite u Beogradu ili bilo gdje na svijetu a nama je bitan rad u BIH, sve ostalo je magla!
i dzumiju je to pomoglo
Srce u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Bihacu, Zenici... postaje vremenom otrcana izjava, koja je i imala smisla u poslijeratnim godinama, a danas više nema smisla, većinom su svi uzeli pasoše stranih zemalja, dobro im je tamo, socijale, penzije i vraćaju se samo u sanducima ili zbog jeftinoće ljeti ! Ako primijetite prije je bio termin gastarbajteri, a danas ga nema i piše se naša dijaspora u Švedskoj!
svima je njima srce i Sarajevu ali opet nekako svi bjeze tamo :/
....prof.dr. Asim Kurjak, koji je i veliki ljubitelj umjetnosti i kolekcionar umjetničkih djela" Hehe
Glup naslov jos gluplja razlog da ima vise prostora? Kojeg m2?