Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slušaj sad srtučne kritičare sa klixa, sve goli "umjetnoljupci" heheheheheh
@Xbox360 malo je reć da smo perfektni :)
@Korektorrr rastereti me iznutra, izvadi nos iz mog pakaša hehe
vidi nas jesmo crni bili
A đe su burek i ćevapi?
Chetinari nikad nece mira imati. cijeli svijet ih proziva na razne nacine i cijelo vrijeme.
Guernica
krava sa sisama
Pa ovo i jest neka replika Guernice sicnost je napadna, ima cak i krava i onaj dlan bas kao na Picasovoj slici..? hehehe ne zna on da nema krava u Sarajevu dobro nije metno devu ;)
Dje je lanc paket
Ko protumači ovu sliku za mene je evlija
"...vjerovatno je jedan od najboljih prikaza užasa rata još od Picasove 'Guernice'" Recenica treba da glasi "vjerovatno je jedan od najbesramnijih umjetnickih falsifikata i kopija Pikasove Gernike". Da se Omar el-Nagdi bavi muzikom, izbacio bi par taktova iz Betovenove 5. simfonije i prodao je kao autorski rad. Kod njega bi ono sudbonosno "ta ta taaaa" bilo "tra la laaaa".
@zoe Omar vec priprema sliku "Potpisivanje Dejtonskog sporazuma" koja ce biti "jedan od najboljih prikaza ljudi okupljenih za stolom jos od da Vincijeve Tajne vecere" :-) I neodoljivo ce da podsjeca na Tajnu veceru. Pogledao sam i druge slike. Ima originalan miromodiljanisagalopikasovski stil. A ja kao neko ko od prvog razreda osnovne skole do danas crta ljude u poznatom "cica Glisa" stilu, mogu samo da zavidim Omaru na njegovom talentu.
@zoe Ne Zoe, to je Omarov akvarel. Hej, imam jednu pjesmu za tebe. Kaze Vikipedija "New York City no wave and dance band", ali zvuce neveselo kao i Joy Division :-) https://www.youtube.com/watch?v=yGncWGLHdQw
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trebali bi pitati Ziku on je umjetnik ...
Ovo na fol Pikasove Gernike :)
Ja sam odmah vidio da je slika vrijedna:)
nikad ruzniju sliku nisam vidjela
@forris ukusi su razliciti
Samo netko tko neima pojma o umjetnost ili pravopisu, more se vako provalit ko bekan. Ahahahahaha $11400 tisuča ahahaha
Ne bih te ni ja bolje opisao hehehehe svaka čast!