Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vala,dok su njegov narod klali i protjerivali on je tim ubicama svog naroda pisao poeme za njega je samo Stojanka bila majka,Fatimu ne spomenu ni jednom a izgubi i Fatima sest sinova,pobise ih partizani i cetnici.Zajebite vec jednom Skendera i Kusturicu i njima slicne,zna narod ko su njgovi pisci,reziseri i junaci.
@u redu za panju Hamo, Morao sam da radim da se borim da prezivim,obzirom da su tvoji branjenici moj familiji oteli sve,da bi dali fukarama.Ako Bog da opet ce te vi biti sluzincad kao sto ste i bili.
@BilbordBosnjooo To oko poturica je toliko otrcano da je i vama mitomanima postalo bezveze.Neka je on Srbin i neka bude sto hoce ali neka ga meni ne velicaju i prislanjaju da je moj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daleko smo mi danas od kulture