Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna ideja za turiste i odlicna promocija naseg grada. Samo naprijed. Treba nam vise ovakvih desavanja!
Kakav si ti dupelizac Minja, dao ti poso pa sad moras da ga hvalis, jel te stid sto zivis sviju ti. Pogledaj se u ogledalo i zapitaj cija majka crnu vunu prede.
Ovakve i slične projekte treba podržavati, svaka cast onima koji su prepoznali važnost ovog projekta. Bravo gradonacelnice!
Kakav si ti dupelizac Minja, dao ti poso pa sad moras da ga hvalis, jel te stid sto zivis sviju ti. Pogledaj se u ogledalo i zapitaj cija majka crnu vunu prede.
To je važan film o borbi protiv antifašizma. Ali ideologija i prošlost ne smeta nikome ako donosi lovu. ;-)
Konacno neko ko misli i na kulturu ovog grada. Dosta nam je bilo prica, koje su ostajale samo na tome. Ako neko nesto zeli da uradi za nas grad, ovako se to radi. Malo se pise, a puno se radi. Čestitke Skaki, na ovom ali i na svakom predhodnom projektu koji je uradjen!
Drago mi je da neko misli i na muzeje a ovi kontrasi sto samo cekaju da neko nesto pogresno izgovore pa da pocnu provocirati rade to iz razloga sto oni, njihova familija, prijatelji blizi nisu uradili ni 1% korisnikog u odnosu na tebe.
U ovakvim stvarima se ogleda rad nekog covjeka, ne u tome je li pogrijesio rijec ili dvije. Ako cemo realno gledati ubjedljivo je najuspješniji politicar u BiH, sa najvidljivijim rezultatima iza sebe. Skaka, ti si ponos naseg grada!
Od onakvog oca nije se nista manje ni ocekivalo. Rahmet babi a tebi Abdulah sve najbolje i da nastavis ovako kao dosad i ne obaziri se na neosnovane kritike.
Nazalost nasm narodu je vaznije da li je neko izgovorio pogresno neku rijec nego neko dobro djelo ili sl. Abdulah Skaka je pokazao kako djeluje gradonacelnik glavnog grada BiH i postavio visoke standarde za bilo kojeg slijedeceg a duboko se nadam da cemo prevazici stranacka nadmetanja i da cemo ovakve ljude sa vizijom i snagom podrzati iz svih stranaka. Covjek koji vraca kulturu Sarajevu zasluzuje samo pohvale.
Ovaj gradonacelnik radi vise od svih politicara skupa. Iskrena da budem dok nije on dosao na ovo mjesto, mislila sam da je najbezveznija funkcija ova njegova pozicija, sad tek vidim da su samo bezveznjakovici bili na ovom mjestu, a da je mjesto gradonacelnika itekako bitno za grad Sarajevo!!!
Hvala Bogu pa je dosao neko ko i na kulturu misli. Jedini koji trenutno podrzava sve kulturno umjetnicke aktivnosti je ovaj covjek. Kapa dole Gradonacelnice
Od vremena Emerika Bluma pa na ovamo Sarajevo njije imalo boljeg gradonacelnika. Zao mi je samo sto se gradonacelnik bira od strane korumpiranih vijecnika a ne od strane gradjana jer bi Skak bio dozivotni gradonacelnik. Samo nastavi kako radis i to je to.
Tako je gradonacelnice, pokažite svim onim prethodnim sta znaci funkcija gradonacelnika i sta se sve moze i treba raditi. Za vrijeme ovog dijela vašeg mandata uradjeno je ono sto oni nisu za 10 god. Ovakav muzej je svakako nesto sto je nedostajalo nasem gradu!
Skaka je pokazao da je gradonacelnik bitna funkcija, ove jajare dosad sto su bile isto ikebane. Narod je mislio da je to izmisljena funkcija bez ikakvih mogucnosti.
Svaka cast gradonacelniku, napravio je dosta projekata koje velicaju nas Grad. Ide Eyof, ide Eformula, ide muzek ARSAEVI
Sarajevo je i prije moralo cuvati svoju tradiciju, samo sto to prije Skake niko nije radio! Iskreno se nadam da ce u sto skorijem periodu zaziviti ovaj projekat i da cemo uzivati zajedno sa svim ostalim posjetiocima!
Funkcija gradonacelnika i jeste da se ukljuci na svim bitnim stvarima za grad Sarajevo, pa tako i na ovaj. Odlicna ideja za poboljšanje kulturnog-historijskog dijela grada Sarajeva. Samo nastavite!
Tako je Skaka, pokazao si jos jednom zasto si najbolji gradonacelnik kojeg smo imali. Pojaviš se u pravo vrijeme na pravom mjestu, znas prepoznati bitne i velike stvari za nas grad. Samo naprijed!