Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli skaka kupi sliku od drzavnoga novca
Velikan, vise cijenjen u svijetu nego kod nas. Takvi smo mi insani. A imala sam jedinstvenu srecu da mi Berber predaje slikanje na Umjetnickoj. Tada je utirao put svoje umjetnosti. Isto tako imala sam srecu da mi velikani nase umjetnosti predaju, od Mice Todorovic, Vlade Vojinovica, Kolobarica i ostale da ne nabrajam. Svi su dali svoj dobrinos ovoj nasoj zemlji, a najvise Mersad Berber.
pa dobro sada,pretjerivati da je bio poznatiji od drzave u kojoj je rodjen je besmislica.
Pa kd je taka jadna ta drzava sto je u njij rodjen hajmo sad svi pljunut po njoj deset puta i dat je Srbiji. Je li to ono sto hocete da kazete drzavomrsci sa klixa, klosari klosarski!!
Svaki Bošnjo koji drži do sebe mora imat barem jedan štanceraj od Berbera
Muhamed F. po obicaju mlati kako vjetar puse. Drzava mu i nije treabala vratiti nista; nazalost veliki slikar, mali covjek; 90tih se volio s Tudjmanom, kao i Kurjak, Rizvanbegovic i jos mnogi koji se vole pozaliti kako ih BiH ne postuje.
"Odlican umjetnik je najvrijednije blago jedne nacije." Ludwig van Beethoven
@Una ne bi bilo lose da ponovo napises sta si htjela reci
@Una jos jednom te ljubazno pozivam da objasnis sta si htjela reci.