Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je covjek rekao .. sve je osim festivala. Pustaju qrceve projekcije niskobudzetnih i nizerazrednih filmova da ti se zivot smuci. A onda opijanje i drogiranje do ranih jutarnjih sati. Mislim da ima daleko boljih nacina investiranja novaca.
Sve je ali Film festival nije! Festival opijanja, Festival drogiranja, Festival bludničenja, Festival pederisanja po crvenim tepisima kojekvih "wanna be" i "used to be" zvijezda i zamazivanja ociju mladoj populaciji i populaciji uopšte da Sarajevo ima godišnji "event" na kulturnoj bazi. ZAŠTO ONDA IZBJEGAVAJU RAMAZAN?!
J*** vas SFF, da nije zatvorena ulica ondje kod City lounge-a i da nema raje u onom parku preko puta BKC-a ne bi ni znao da se nešto događa -.-
Pa jeste.Jedini iole ozbiljniji kulturni dogadjaj za cijelu godinu.Na koji dodju zaboravljene zvijezde,kao i one na zalasku karijere iz davnih 80-ih godina.Tek kad proputuju citav svijet i obidju mnogo vece svjetske metropole i filmske festivale,onda im neko kaze da ima tamo neko Sarajevo na brdovitom balkanu,pa se sjete da navrate i ovamo,usput razmisljajuci o nekom jadnom gradu,i noseci cak i vodu sa sobom.I na kraju,smijesno je i degutantno porediti SFF sa npr Kanskim festivalom.Mogli su bar pokrpiti okolne zgrade od gelera zaostalih iz rata,da se svijet ne ibreti dok koraca crvenim cilimom.
Ekipa mala, ali odabrana. Narocito ova zamotana vjestica. Bljak.
biraj rijeci, ako ti se ne svida okreni glavu!!!
Hvala na savjetu. Upravo to sam i uradio. Okrenuo glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast organizatorima koji se trude iz ničega napraviti nešto i još uspijevaju u tome. Respect.
Iz ničega??? Jesi li ti samo glup ili plaćen da pišeš takve gluposti? Keširaju milione od raznoraznih državnih institucija i domaćih i stranih firmi i pored toga naplaćuju ulaznice i ti to nazivaš iz ničega!? Sramota jedna velika, kad tad će se i za ovo odgovarati, već godinama prave od nas budale i našim parama plaćaju ovaj luksuzni seljakluk!
Ukinuti!!
Jedino što treba ukinuti je pristup internetu tvojoj sobici.
Bolje od tih para sto se daju SFF napraviti jos nekoliko kino. Mlade generacije neznaju sta je kino!!A ti posjetioci SFF, sto idu, pitaj ih koji su film gledali!!
izveli hodzu, drota i bulu....na šta ste spali ...fuj necu ni da gledam tu SDA maskaradu.
sakrij se majkelu felpsu
to te u medresi ucili da se tako izrazavas? hahahahaha