Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je bilo i kod nas u ratu. Ko je imao para dokopao se Njemacke, ko nije ginuo u ratu. Nekom rat, nekom brat. To im je prava prilika da se dokopaju zapada inace nikad nebi mogli. Oni da bjeze od rata bjezali bi i u Rusiju, Saudijsku Arabiju, Kinu, ne samo na zapad. Biraju iskljucivo najbogatije zemlje. I nek se jebu, ali me nervira kad mi neko prica da trebam zaliti takve. Treba zaliti one zene i djecu sto su ostavili u ratu ovi hrabri muskarci "izbjeglice".
Bilo bi mi zao da su to jadnici koji bjeze od rata. Problem je sto su ti imigranti skoro svi muskarci, mogu volu rep iscupati, a ostavili nezasticene zene i djecu u ratu, a oni pobjegli. A svaki ima smartphone bolji nego malo ko od nas. I platili 5000 eura da dodju do nas. Znaci samo bogatasi bjeze, a sirotinja ostaje u ratu. I da mi takvih bude zao.
Da. Još kada dođu ne žele ostati gdje prvo stignu, nego čine sve kako bi došli do zemalja sjevera, i to baš Njemačke i Engleske. Ti ljud čak odbijaju ostati u Italiji ili Francuskoj. Nešto mi tu teško smrdi...
Ma ne smrdi. Tako je bilo i kod nas u ratu. Ko je imao para dokopao se Njemacke, ko nije ginuo u ratu. Nekom rat, nekom brat. To im je prava prilika da se dokopaju zapada inace nikad nebi mogli. Oni da bjeze od rata bjezali bi i u Rusiju, Saudijsku Arabiju, Kinu, ne samo na zapad. Biraju iskljucivo najbogatije zemlje. I nek se jebu, ali me nervira kad mi neko prica da trebam zaliti takve. Treba zaliti one zene i djecu sto su ostavili u ratu ovi hrabri muskarci "izbjeglice".
lijepa neka žena