Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svaka cast, da se pokaze svijetu sta je prava muzika i pjesma. A ne ono s**** od turbo folka!
...šta li će reć' klixovci :)
Rećiću da ova postava pjevača veze nema sa sevdalinkama... E moj Safete kako ti ode i sevdalinka ode za tobom (nema više duše ni u sevdalinki)...
Ne obra se bostan dok šljive ne popadaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ah meraka u veceri rane....
Postoje dvije vrste izvodjaca sevdalinki. Poslije jednih ...uzdahnes,a poslije drugih...odahnes.
A gdje vam je Hanka Paldum ? sa pjesmom: ''Voljela sam Srbe nevjerne, voljela ih ludo voljela, a sada sam bez njih ostala ''
Bravo bišćaninu maestru Dinki Mujanoviću !
"Dje" video?
Koliko smo mi zatucan narod, generalno! Na temu o umjetnosti i muzici samo sramnih13 komentara.A da je kojim slucajem politika, nacionalizam ili fudbal, do sada bi bilo na hiljade komentara!
Bosanski sevdah nemoguće je zamjeniti nekim novim trendom, jer je to u biti bosanskih Muslimana, njihovog postojanja i tradicije.
kad vidiš hanku,sijedu baku u mahali u sokaku! znaš li ko je napisao tu pijesmu?
bosnia, ten points!!!
de dobro i hercegovina, hajd sta ste se napeli odmah!!! :)
Bez sevdaha ne živi Bosanac i kad svijetom luta kao stranac.
a đe je Dino u svemu ovome? :D