Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstava. Hm, sta je to? Jel se to gleda isto preko ovih interneta i mobitela ili se mora pjeske?
hmm.. nadam se da Arcel Mitel nije glavni sponsor ove predstave. Željezara nebi prestavljala problem da vlasnik hoće da poštuje grad i građane koji tu žive i spriječi zagađivanje voda,zemlje i zraka.... to je izodljivo. Činjenica je da vlasnik Arcel Mitela hoće samo profit...rakovi i disajni poremećaji kod građana, to njega ne zanima.
Arcelor Mittal za tvojui informaciju. Ali svakako se lik u tekstu i ne spominje. Hajd ti jarane na rubriku "biznis" pa tamo komentariši nebuloze.
U šoku sam ! NAkon desetina filmova o umilajtim psima, par milijardi selfija sa omiljenom macom evo na BiH sceni nešto iz života radnika !! Ono jes da su u izumiranju al ima još ljudi koji nisu u sistemu vjersko nacionalnih organizoovanih pljački !
NE PRDI GLUPOSTi