Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Sejla naprijed
nevjerovatno. napisat članak ,sa slikama, nagradu dobila i lovu pa od princeze pa još u kraljevskom teatru... a NI SLOVA o tome KOJA JE VRSTA UMJETNICE OVA ŠEJLA??? WTF!?
i babo bi sine
kojo je sejla, kojo je princeza
Može li mi neko reći šta je gospođica uradila i koja je vrsta umjetnosti u pitanju? š
ma to je kao i danisov oscar, sve iz sazaljenja
BRAVO!
dobro ljudi nemojmo odmah blatit i narod, evo svi su komentari pozitivni, bitno je sebe gledati i svoje postupke a drugi i drugaciji moraju vidjeti primjer.
Udebljala se, prije je dobra ckapi bila... a sto se tice njene umetnosti, ja ne da je ne razumijem, nego ne vidim u tome umjetnicku vrijednost uopste. Ali sve sto ima svoju publiku, nek postoji, sto da ne? Bilo bi lijepo kad bi bilo mjesta i za djecu siromasnih na akademiji, ali umjetnik se ionako ne postaje kroz edukaciju vec kroz duhovno sazrijevanja. Jedino se tehnika moze \"nauciti\"...
ja bi sejlu polizo al jednu drugu
A đe je tu Ibro (dirka nas)
zna li se uopste o cemu je rad? SEJLA SVAKA CAST!!!
ma ne bi mi ni ona pomogla, dzaba sve...
kako bi bubno sejlu uhhhhh
a pravimo se pametni cccccc
A koja su njena djela. Neka je dobila. Ali ne kontam za šta???? Jao sve istaknuti....
jeste piglu nije ona lejla ona je shejla - @aferim