Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Ninu: DANAS je veliki USPJEH raditi i ŽIVJETI od onog ŠTO VOLIŠ. Samo naprijed. Za REDAKCIJU: skečbuk / blok-teka-sveska za CRTANJE/ŠVRLJANJE Nemogućnost PREVODA ne čini ČLANAK URBANIJIM...
iz likovnog zam imala 5-ice :)
vrlodobro...kozlici me zezali
"Kod nas je ručni rad nešto što dosta ljudi zna raditi, ali sa dolaskom mlađih generacija sve više nestaje." :) Svaka cast,svako treba raditi ono sto voli.Kakve su sve ideje ljudima padale na pamet pa su opet uspjeli.Ovo je prilicno zanimljivo.
Svaka cast Nina, ti i tebi slicni mladi ste ponos Republike Srpske, mi stari smo udarili temelje a vi nastavite da je gradite, sve do osamostaljenja !!!
Vidi ja posto sam covek koji je sa JNA pre rata u mirno doba obisao svaki pedalj Jugoslavije, u ratu bio u Vukovaru, Posavini, Sarajevskoj Vogosci itd., mene sve zivo interesuje, takav sam po prirodi jbg, gde se sta desava, ko gde, ko sta itd. i kada udjem na vase portale vi samo kmecite i spominjete Dodika, smeta vam Republika Srpska, smeta vas Srpski narod, smeta vam pravoslavlje itd. sve sto ima veze sa Srbima vam smeta, pljujete, vredjate omalovazavate itd., a sa druge strane ocete neku multi kulti bosnu, da je neko postuje, da je priznamo da smo kao normalna zemlja, zar to onda moze? ocito da nemoze, ajde onda da idemo svako svojim putem, svaki vas komentar je vredjanje, psovanje, cemu? vi takvim stvarima najvise radite na nasoj samostalnosti samo sto ste bre plitki kao i 1992 pa to ne svatate, i ove vase vehabije oni su nama plus, sto ih vise ima to nama izgovor za odlazak iz ove krnje bosne ... malo razmislite sta radite i sta zelite, ne ide jedno i drugo ;)
Hehehehe :D pravis mi se sada malo demagog i ti bi sada malo s teme da skrenes? a? tipicno za vas nema sta ... Pricas gluposti, sta je sa Sarajevom ?? gde su ukopani Srpski civili? gde su zrtve komadanta Cace, komadanda takozvane vase armije bih ?? sta je sa 5.000 samo ubijenih sarajevskih Srba? ako ces da budem realan onda budi i ti barem 1%, nema veze samo nastavite punim gasom, sto brze to bolje, i nemojte se onda zaliti na bilo sta ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bra'o Nina!