Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
80 miliona turaka a rumunka mihaela im pravi "sarmantni istanbul" ... kakva lakrdija !
ne podnosim neoosmanizaciju bih! pa glupani jedni više je dobra učinila austrougarska za par decenija okupacije, a o poslijeratnom periodu i volfgangu petriču da ne govorim, nego turska za čitave vijekove. koji su još narodi bili pod turskom čizmom a ja nemam pojma da ih neko toliko voli kao mi? u ratu turska valjala možda iztegovićima, silajdžićima i inim... jebla vam šeherzada i sulejman i ahdnama mamaru... uvijek ćemo bit samo tuđe topovsko meso!
ah da, ostavili su nam vjeru koja nas uči da skidamo glave, kamenujemo žene, dižemo se u zrak sa pa kila eksploziva. neka hvala, ja bi ipak u džehenem!
Pises gluposti.
"Postavku je priredila kuratorica Beste Gürsu". nisam upućen, ali zašto kuratorica? ako je mupko je l' onda on kurator? hvala :=
...samo da dodam, sa sebi svojstvenom skromnošću: još samo fali šarmantni commie :)