Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji nivo nevaspitanja i budalastine je neophodan da osjetis potrebu da svoj skrabavi potpis ostavis na spomeniku?
@Improvizator2 Na slici 5 se najbolje vidi da su grafiti u pitanju. U cosku lijevo cak imas i nacrtano dja srce dja hurac, ne vidim preko mobilnog koje od ta dva.
jakog mi spomenika
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kakav je specijalitet bio burek od ikara
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed,) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Kupala sam se sa Poslanikom a.s. iz iste posude u kojoj su nam se ruke preplitale, a on je stizao uzeti vodu prije mene, pa sam mu govorila: Ostavi i za mene, ostavi i meni! Bili smo obadvoje dzunupi." (Buhari i Muslim) "Zena dodje u liku sejtana, i ode u njegovom liku.
..Redzoturista , riba marke haringa , i to pola konzerve ....'96 Mujo došao u Ameriku i u restoranu naručio haringu , a konobar njemu " što će ti haringa , u ratu si je jeo 4 godine "...." samo da je pojedem cijelu " reče Mujo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve se svede na sprdnju, zajebanciju, na pljuvanje, ruganje, prije su sarajlije cuvali svoj grad, prije rata bi prava sarajevska raja vrebali ovog klosara sto se potpisao na ovaj spomenik pa ga razbili, vise te sarajevske raje nema ostali samo klosari.
Nema goreg grada od Sarajeva O fasadama da ne govorim SVE isvrljano pa i Bas carsija, ulicne lampe izlijepljene kojekakim papirima,spomenici propali i dr. Da se sve ovo sredi i seljacine da se promjene bio bi ljepsi grad negp npr. Prag jer je prebogat historijom i kulturom
"Hrana je dobra-Icar na četvoricu..."-u jednom tv izvještaju sa prve linije !!!
Jao šta se sve danas zove performansom.
bitan bitan,negho sta.da podsjeca i opominje.da nikada vise ne budemo budale i da se mlatimo ko stoka u rodjenoj kuci.mjesta ima za sve i uvijek je bilo u bosni
kazu da se pravio od kravljeg zenskog mesa
Dabogda niko nikad ne morao da ga jede, moj macak ga zaobilazio.....
Ma ja bih ga i sad mogao jesti ,doci ce vrijeme nece biti ni icara .
Jak spomenik nema sta, znaju oni koji su jeli ovo 'meso' koje ni pas nije htio jesti koja je to sreca bila da samo znate.. narod je lud ko struja, pati za proslim vremenima.. danas mu nista ne valja a za 5 godina ce pricati na sav glas kako je bilo lijepo 2017..
zbogom oče,zbomajko,ja nemogu biti rob,ja odlazim u planine gde su draza,kralj i bog
..ICAR nas je održao, njemu hvala...😊
Goveđeg mesa?😂
ruši to i pravi performans sa dvije vreće platnene, za krompira, na zlatne poluge postavljene
Fin spomenik samo sto stoji na pogresnom mjestu.Treba ga maci sa Vilsonova jwr ce mu huligani i drogerasi po noci dokunisati
Spomenik danas potiče i održava samosažaljenje. Dobro došlo onima na vlasti.