Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedo Allah nikom...
Islam je jasan i čist od misticizma. Čemu mistika, njene "tajne", nejasnića i težina lutanja? To je možda za neke druge vjere. Za razliku od mistike i misticizma, onima kojima je Allah oraspoložio srce za njega, islam je dostupan, lahak i razumljiv i velik. Kako da uputa bude drugačija?
Ovo onaj sa instagrama?
Sjećanje na čovjeka čije je vjerovanje bilo skroz neispravno! De malo čitajte njegove tekstove i nebuloze koje u istima propagira!!
@Mostar42 Ti ujk9 vjerujes da je ku rva sa Bliskog istoka rodila nevina, da se ukazuje u pm I da je njeno kopi le sveto...mrshhh