Izložba sarajevskih umjetnika
138
Sarajevo u Dubrovniku: Prijateljstvo koje traje
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Metnem ti ga ma.mi zgusa maloumna komunjaro
Al nigdje onih 600 zlatnih dukata što se DU obavezao plaćati Bosni za Pelješac 'za vijeke vjekova' te se zakleo 'Isusom, Djevicom i svim apostolima'.
U bivsoj drzavi je Dubrovnik bio grad turizma i kulturna metropola... a u ovoj danasnjoj je jedna obicna provincija
Mitre 500 godina OSMANSKOG CARSTVA, ne zaboravi TKO SI!
Sta ima prijateljstvo, organizuju izlozbu u mrtvo doba kada nikoga nema u Du. Sto to ne organizuju u Augustuiu kume? Pa zato sto tada uzimaju genge, nema se vremena za prijatelje moj brate
Ah to ustasko cvijece, ah ti ljubavi.
Gdje vam je Ibro je li pogasio svijeće? Gdje mu je Enjo, je li očistio most? Gdje je Dino Mustafić, ima li kakav novi projekt beskonačnog budžeta? Gdje vam je Pedja da ga brani i govori kako su drugačiji pa koalira sa SDA? E moje Sarajevo, dobro si ti ko te vodi.... SAMO GLASAJ STOKO, BITNO JE DA NISU MUSLIMANI A ŠTO VAM RADE SVE OVO NEMA VEZE, ALI SAMO NEMOJ DA IMAJU VEZE SA ISLAMOM, DAJ BRATSTVO I JEDINSTVO, DAJ NEOPREDELJENE, DAJ SRBINA NA SVAKU POZICIJU....DAJ KAKO JE I BILO, PA RUŠI DŽAMIJE KOJI ĆE NAM K.U.R.A.C U CRVENOJ ZEMLJI. E PA NIJE CRVENA I NEĆE NIKAD A VI SE ODMAH OBJESITE AKO NE MOŽETE PODNIJETI.
Hebib = jedan od najvecih ublehasa u Sarajevu!!!! On je mozda poznat u nekoliko kafana gdje mu spavaju jarani alkoholicari, zeli boze tko sve daje sebi prvo da predstavlja Sarajevo!!!!!
Srbi u dubrovniku: Urbicid koji traje
prikladniji bi naziv bio ''Sarajevo u Dubrovniku: Prijatelji stari - gdje ste?'.
Vala najvise volim u Dubrovnik otici, ima vazda nekih dobrih treba!