Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi Becki bal je organizovan od strane foruma Colere Cultura 2010 god u Zemaljskom muzeju. Nekorektno je promovisati identicu manifestaciju kao prvu, jer informacija nije korektna. Prvi becki bal 2010 je takodjer imao live tv prijenos putem Hayata kao i TvSa. Pogledajte rado Bosanskohercegovacki Bal na fb kao i mnogobrojne clanke pisane o manifestaciji.
https://www.klix.ba/magazin/kultura/bh-bal-iz-beca-u-septembru-dolazi-u-sarajevo/100812080
Opet Skaka s sjajnim podrškama i realizacijama izmedju ostalog to je i ovaj Bal koji je ukras Vijećnici i ono što joj pripada kao dogadjaj. Gradonačelnik pokazuje šta mu je najveći interes a to jeste Grad u kojem živi i njena uglednost. Bravo lafe činiš nas ponosnim što te imamo.
Njegove neprijatelje iritira realizacija kabineta kojeg vodi pa pišu razno razne gluposti, a greška koja mu se desila je ljudska brate pa ko to još nije pogriješio kreni od sebe !!!
Svaka cast na ovoj ideji! Kad normalni ljudi vode grad mora da valja sve onda! Svaka cast Skaka!
Tako je hvala Bogu pa i na KliXu ima normalnih, slažem se s Vama bravo SKAKA !!!
Neka malo kulturnih dogadjaja i u Sarajevu,dosta je vise dzibera i seljaka
Divan dogadjaj. Svaka cast organizatorima. Moglo bi se plesati :)
voljela bi da to gledam :)
pošto je ulaznica?