Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zamišlljam komentare tipa "vidi pederčina šta pišu, ocam"...
commi proždrni me <3
commi ovo ti je bratski prijedlog, never put your dick in crazy
Bravo!
prosjecan gradjanin sarajeva i bih - s'a ce on, ja mu loptu kroz noge probaciv'o...
Svaka čast! :)
Tako je, samo nam jos vise smeca treba. Poslije politicara sad ide doza lose poezije.
pjesnicka je tuga pregolema!!
Saran presao s spamiranja klixa na ulice sarajva...
napokon nešto lijepo :)
Samo što poeziju nema tko da čita .........
Osvrni se čovječe i pogledaj malo u ove stihove. Zastani i pročitaj, poruke ljubavi. Odavno ti je duša zaspala, na čemoru života. nisu sve ljubavi izgubljene. Ima ih koje se ne traže, a ne znaju da su se odavno pronašle. Prepoznaj u sunčevom zraku nadu. Vrati osmijeh na lice svake ulice. (anonimna JA) :)))))
Nije poezija ako je nije napisao Abid Sakalaš, džaba ti lijepiš to fensi sranje, samo nam onečišćavaš stranačke plakate... Nekad bi ovog malca ganjali da mu knjigu izdaju a danas, danas su druga vremena...
apsolutno romanticno :)