Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ni ja iz Sarajeva ali mi ne smeta sto puno pisu o Sarajevu,,kad odem na Mostarski portal samo pisu o Mostaru a ista je stvar sa Banja Lukom,,Tuzlom,,Trebinjem svi pisu samo o svojim gradovima nema portala koji pise o svim gradovima iz BIH ili iz Federacije.
Ovo je Sarajevski portal i o cemu ce drugo SA-X pisati nego o Sarajevu. Idite malo na druge portale pa pogledaj te sta oni pisu pa ce vam sve biti jasno.
@ ampak - najzapadniji \'osvojeni\' grad je Lisabon, papane, zadnjih stoljeća nažalost pod krstaškom je čizmom al vratićemo i to soon enough ;) Koji si ti glupko zadojeni...
@DOSTA! Hahahah o drugim gradovima ne pisuu MOZDA zato sto se portal zove SARAJEVO X COM ne Drugi gradovi x com..
\"otjerao me teror džamija\"-kratko i jasno
Klasično guzno crijevo bliskoistočno najnovijepazarsko !
Imas www.sjevernoodkonjica-x.com :)
Bravo Jim!!!
Nadam se da hoce! ;)
@@@nadimak 08.04.2011. u 09:41 Zato nek se sarajevo-x.com razlikuje od tih drugih portala i nek pise i o ostalim gradovima. Bio bih jos bolji portal! Ne smeta mi da pisu o Sarajevu ali s nekom mjerom! U pravu si,, to bi bilo dobro pa mozda procitaju ove komentare pa to i urade :-)
da napisem i da je Jim Marshall legenda i da su mu slike super
Zato nek se sarajevo-x.com razlikuje od tih drugih portala i nek pise i o ostalim gradovima. Bio bih jos bolji portal! Ne smeta mi da pisu o Sarajevu ali s nekom mjerom!
Necu! Kad mogu pisati o drugim drzavama i drugim gradovima mogu se potruditi ii vise paznje dati gradovima u BiH! ali ko ce to, valja otici iz Sarajeva!
sarajevo je jedna obicna mahala i rinaka od grada
sta si ti sad poceo?? u cemu si ti nedostizan? Sarajevo sigurno jeste ali ti nisi!