Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ih nije stid oni nešto pivu piju i gledaju slike sirotinje i zapravo ih boli briga lafo misle da razumiju umjetnost i da su suosjećajni bagra jedna nevaspitana nek idu nešto raditi
o margini marginalcima marginalac a cerava i dalje slusa pije pivu, pljugu duva
sta je ba ovo?
Kakve veze ima Umjetnicka galerija sa ovom galerijom? De odi popij kafu, razbudi se pa se javi.
\"rezultat sedmogodišnjeg socijalno-angažiranog dokumentarističkog rada\" Ovaj tekst je pisao hipster.
Sto ne mogu ovih nazor izlozbi sada. Kad je UG radila nisu nijednu imali i ovo je sada kao \"vidite da imamo evente, vratite nam prostor\". Znam, nedostaju vam mini partiji i inspirativne orgijice koje smo vam mi placali porezima, ali tako je, galerija sluzi za izlozbe, ne za vasa privatna okupljanja.
molimo da zenska populacija ne dolaze u suknjama da nebi iznenada fasovali dok budu gledali slike