Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO DETE!
...misao, kontrast i kratak komentar. osnova dojmljivosti.
Dosadilo klinkama Balaševića citirat pa im se ovo učinilo dubokoumno..
@pazi_ujedam Samo ne ujedati
"Ubijaju se alkoholom, slušaju odvratnu muziku, roditelji ne čuvaju svoju djecu, puštajući ih da bludniče od malih nogu. Takva djeca u devedest i devet posto slučajeva izrastaju u narkomane ili prostitutke." Mislim na nivou djeteta od 15 god.
I plus nepismenost klixa "devedest"
Jako lijepo i inspirativno!
e moj Alene , sad će ti pokrast sve i prosipat pamet po fejsu :)
Pa ako je to jedini nacin da dođu do voljene osobe, zakaj ne? :P
a jedno je napisat nesto lijepo voljenoj osobi makar i prepisano ....ja sam mislio na prosipanje pameti copy/paste citatima s neta i iskakanje iz pastete sa njima :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cuvati nekoga ko nije tu. To je magija. :-) Zadovoljstvo citati nesto ovako. Svaka cast. :D I svaka poruka tako lijepa na neki svoj poseban nacin, ne mozes a da se ne nadjes u njoj.
Meni treba jedno "volim te"
@Shiba Ama, zajeb'te ljubav :) Ne radi mi klix :) Shiba pomagaj. Hoce da me uklone odavde, zauvek :)
@Shiba Jel Ferrera? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo su već prežvakane koeljovske besmislice. Ne čudi me što narod pozitivno gleda na to, kad se ništa korisno i kvalitetno ne čita, može onda i to proći. Heh.
Ja sam pročitala više knjiga nego što si ti puta jeo i ovaj dečko je originalniji od bilo kojeg drugog pisca DANAS. Problem je što si ti klasični hejter...nažalost.
Nije trebalo da potrošite toliko vremena na literauru iz supermarketa, gospođo. Život uzalud potrošen.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
...eki, nestade metuzalemov komentar :))
@metuzalem ...demokratski kratak spoj.
@metuzalem ...admin je osjetio duhovnu potrebu da jedan afirmativni članak poštedi kritičkih tonova. uostalom, sam tekst kojim se ograđuju od komentara i obaveze uklanjanja nepodobnih, na prvo mjesto stavlja vjerska uvjerenja. tako da je full izlišno bilo šta pametno očekivat.
saptacu zeni me,djecu mi pravi
Jedan od najboljih pisaca današnjice na Balkanu zasigurno!!!