Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislio da je nacrtao sebi njemacki pasos
Svaka cast Sanjine, zelimo ti uspjeh !
Svaka cast i puno srece, koliko ja vidim i koliko se razumijem veoma nadaren..a vidim i uporan! U svakom slucaju puno srece, a mozda nas u skorijoj buducnosti obradujes nekim dobrim romanom/stripom
Sami gradite svoj svijet. Ako ste zasluzili, a vecinom jeste, onda to i mozete. Ako niste, onda ptica pera trazite... 🐦
Ono kad po bogatstvo ne moraš ići na banku ili posao. Sve je već u tvojim rukama i kreativnosti. Divim vam se momčino ! Imate smisao koje mi ostali smrtnici nećemo naći - nikada . Da je Picasso živ - "kliksovski" rečeno, bio bi na aparatima. I ne trči za parama - same će one da dopužu kao stare "kur..".
Lijepo crta, valjda nece ko ona budala pretjerati pa stripovima poceti da vrijedja Velikane bosnjackog naroda
vuka draskovica ivu andrica i ostale