Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jesu glupi sa ovim neuspjelim sevdah pokusajima… Sine samo pare ovo je turbo folk @Zgembo - meni je pravo ime NikolaTesla, pa nista. To sto se ovaj zove po piscu ne cini ga nicim, sto se i cuje. Komentar ti je nidze veze. Cuj svi koji pisu komentare sljam, pa sto onda salju i hoce da im sljam slusa ovo? Da provrte malo para na isto 'ovno…
Nisi ti skontao o cemu ja pricam. Htio sam reci da bi oni koji su procitali neko osnovno stivo sa ovih prostora, sigurno primjetili i ime tog pisca, pa bi to sigurno i saljivo prokomentarisali, ali to ne mogu komentarisati oni kojima to ime nista ne znaci, jer ga prvi put vide u zivotu, kontas? A ja tvoje ime (ako se ne salis) nisam nikako mogao znati dok ga ti nisi napisao, dok su ime pisca mogli svi vidjeti, ali ga nisu prepoznali, tako da to nije isto, sto samo potvrdjuje moju tvrdnju da ovi forumasi jako malo citaju knjige pisaca koje bi trebali znati, ima li sad smisla?
Vidim da niko nije primjetio ime i prezime njihovog kontrabasiste koje je isto kao i ono cuvenog pisca, sto samo govori o citalackim navikama ovih forumasa, dakle sljam.
Ne bih nikad ovako nesto izjavio da sam nisam svjedocio sam(predavao mi je)-koliko istine ima u ovim komentarima.Hvalisavac nevidjeni,pljuje po svakom zivom(par izuzetaka tu ima a i po njima bi pljuvao ali sad ne moze bukvalno po svakome, ne?).Prica kako je on bio na akademiji te sjedio i slusao predavanja akademskih profesora i toboze se smijao.A ne znam je li ikad cuo kako ucenici poslije casova prepricavaju te njegove bajke i smiju se njima. Ne primjecuje kakvi se upitnici stvaraju na licima ucenika kad po treci put(skromno receno) pocne istu traku da vrti. Bolan kako te nije sramota pricati o Divanhani(ja sam muzicar koji razumije teoriju te harmoniju i kontrapunkt) i mlatit praznu slamu. Nikada neces dostici njihov kvalitet, spusti se na zemlju. Stanje u drzavi jeste lose ali da si bolji od njih davno bi se ti probio kao.Sad ce sigurno na fejsbuku da komentarise sa nekima koji ce mu napisati kako su glupavi ovi komentari ili tomu slicno kako je on to sve predvidio.
'bo te, koje si ti *ovno od bivšeg učenika! Na profe se nikad ne govori loše! Uostalom, on je nešto uradio, pa ti lafo komentarišeš?! Šta ti radiš? Šta si postigao? Ima li se šta kod tebe komentarisati?
Prijatelju ne znam gdje si ucio pisati ali prvo ispravi malo tu gramatiku. Razumije se da je u pitanju kolokvijalni govor ali ipak treba se drzati nekog standarda i tu, pogotovo kad se tako pravis pametan. Dobro si kapirao, on je nesto uradio i evo ja komentarisem. Ti ces mi zabranit pravo da komentarisem?! Pogotovo kad uzmemo u obzir da je Samir taj kojeg komentarisemo. Licemjer koji se ne libi da pljuje po svemu i svacemu bilo ono dobro ili ne. Sta tebe briga sta ja radim i sta sam postigao? Ovdje se radi o Samirovom clanku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
o ovom glumcu ne volim pričat al' reć ću par stvari.'ajd što on pljuje sve i svakog počevš od ljudi na spratu više ,od ustanove na kojoj radi ,nego što je to lik bez ikakva morala i bilo čega vezanog uz pojam-dobrog.divanhanu popljuvao nebrojeno koliko puta(navodim jer je već neko spomenuo u komentaru).On je vrh i niko bolji nema.SAMOHVALISAVAC VRIJEDAN ŽALJENJA.
Samirea, bolan svi vidimo da si feminiziran-a, da ti je teshko jadnoj u Saraj'vu, al ne prodaji to pod dzez, des ba dzez, mozda dzezva, kahva, lokum i kakav dzuvegija da te utjeshi. Moli Bozu za duet, budi Halka, ako ti se posrechi. Il' promjena spola, Beograd je blizu pa kod Dejane na talk show razmijeni iskustvo, svakako ne znash svirat ba.
mlako mi ovo nešto, ima te li šta življe ?
katastrofa pocinje tacno s uzasnim tonom u 5. sekundi..
prijatelju to ti je ton u h mol harmoniskoj skali iz koje i ide ova pjesma, tacnije a#/Hb harmoniska skala je dominantna i neizbjezna u sevdalinci, tako da ako ti je ono uzasno, prijatelju ti sevdalinke cuo nisi
Prijateljice..u pravu si..ovo je za mene uzas koji sluzi za zaradu a ne Sevdalinka..
svaka cast,ali divanhana bolja