Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se dal\' će Sabahudin povesti svoje mlade vrle poete? Trebao ih je već jednom maći iz parkova....A ne, neće ;) Sakrs!
Ovaj Sabahudin Hadžialić je jedno vrijeme bio savjetnik premijera vlade Srednjobosanskog kantona (Salke Selmana). Hladio mu je jaja gotovo 2 mandata, a onda je \"pukla tikva\". Sad VRLI UMJETNIK ima naki časopis i organizuje kojekakve književne konkurse. Kvaka je da, ukoliko želite da prijavite književni rad na Sabahudinov konkurs, morate poslati 20 KM (ili više) za troškove čitanja. E, sve sam čuo, ali to mi je izvala godine! Sabahudin se, eto, probio da sere svoje stihove po Evropi!!!