Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, ocekujem prijedlog ovog zakona i primjenu i u BiH, da se otjera ova afro-azijska ga-ma-d, ali zna se koje bi to stranke kocile, bosnjacke, a ne Dodik, ali Bosnje su za BiH, jesu ali islamsku BiH. Izvinite sto se Srbi i Hrvati, kao domicilno stanovnistvo ne slazu s tim, izvinite.
Nagradno pitanje za glupe Bosnje: Koja je razlika izmedju nikaba i vrece na glavi? E vidite u Francuskoj kao i u EU nije dozvoljeno hodati pokrivenog lica, jer tako hodaju kriminalci, obijaci banaka, teroristi i svi oni koji bjeze pred zakonom i koji ne zele biti uhvaceni, pa pokrivaju lice. I neka mi neko objasni kako se moze osoba sa nikabom legitimasati od strane policije i nadleznih organa, zar ne moze biti Mevlid sa kalasem ispod iste? Sta se pravite blesavi ma-mi-cu vam je-b-e-m zaostalu.
savjetujem ne iciii na ovooo :)
zar ovo nije propala predstava?