Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni upozoravaju ima li još neki jad u Bosni da ne upozorava pa dokle više....
Gdje je sad onaj Čović cigan
U Srbiji ima Srba 140000 ostalo su Romi hahahaah
Hvala Bogu da bogdom i oni budu zaboravljeni
Treba uvesti romski jezik u skole, ali isto tako treba natjerati rome da idu u skolu, da ne prose, da pocnu da rade kao i svi ostali. Naravno, ima i kod njih izuzetaka, ali rijetki su. Nazalost, svi sada hoce neke europske norme da primjenjuju na svom narodu, a osnove slobode nemamo.
Treba sve cigane dovesti u bosnu ko sto su jevreje u izrael. Napravili bi red u Bosni, umjeesto onih zvijezdica staviti tocak i eto zastave
Romima nisu mogli slagati da su oni tobože Srbi i Hrvati. Podrška Romima!
MRŠ
Sta bi Amerika u kojoj zivi 200 raznih nacija, od svoje zemlje napravila kad bi uvela dvije stotine skola pod jednim krovom. Ako je zemlja priznata od UN-a, onda samo jedan sluzbenik jezik, a svi drugi su dopusteni ali van nastavnog programa u skolama. ostalo sve je rovarenje i separatizam.
Dobro si uporedio usa i bih
ciganska posla
Vi ga cuvajte jbm Vam cigansku majku prosjacku
Eh da oće kako nestat ono smeće koje kamarate na sve strane
Marinija 😂
Imal romski - bosnjacki, znal ko?
idi malo u srbiju tamo je taj jezik vrlo zastupljen