Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledao sam predstavu, fuj sta su uradili od kultne knjige . Sa svakom adaptacijom dolazi odgovornost da se prenese suštinska poruka dijela . Ova predstava nije ispostovala taj osnovni princip adaptacije. zao mi je za svaku osobu koja misli da je iskusila magiju "idiota" tako sto je pogledala ovu predstavu.
Mogu li neki mladji glumci dobiti sansu, ili da nastave raditi kao konobari dok se ovih istih 5 djuturuma vrte na svakoj predstavi?
Haman predstava gotovo puna mladih glumaca...
pojede li ikakav vitamin, sto su ovako blijedi glumci? sve ok??
Nema komentara? Bas me cudi... a trazite toliko toga, nemate obrazovanosti nikakve, samo sprovodite nacionalizam, mrzite tudje, a kulture nigdje, i sto nam ne ide...
Nasi ljudi ne znaju ni sami sta zele. Samo da im neko klikce lajk seru