Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlazak iz BiH produzuje zivot
Komsiju srce odvalilo u 55-oj, a redovno 35 godina isao u muzej. Radio kao domar.
Redovan odlazak u pozoriste ili muzej moze produziti zuvot....hmmmm moze znaci i ne mora...pa to ti isto onda dodje ...redovan odlazak u javnu kucu ti moze produziti život...može al i ne mora...nabijem vise i ta isttazivanja sto bi reko Mamic na racku...
A koliko tek produži ako postaneš eksponat muzeja. Eno u muzeju Madame Tussaud i nakon 500 godina izgledaš kao živ.
Ovo je muzej u Dresdenu. Visim tamo.
@01121999 iki u Berlinu, ha?
naravno,..posto tamo pozelis da umres,..kad izadjes, zivot vise cijenis
Jerane moj dedo očima muzej nije vidio živio 103god ne da bog da je po muzejima hodao ebao bi vladu drakuli mater
ima li većih debila od ovih "stručnjaka" ono kae nešto istražuje šta produžuje život i kafana produžuje ak ćemo realno
Sad ce da se javi napaceni Bulevar s pricom kako u Srbiji i po selima idu u opere,cita se Dostojevski,a prije svinjokolja redovno se posjeti neka umjetnicka galerija.
Nasi politicari dolaze u pozoriste samo da se naspavaju,kazu da dodo pritom prdi,covicu se pjeni iz usta,bakir hrce,majkic kad zaspe nju redovno nasminkaju kao Joker-a ili klauna.