Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fascinantan mi je radio kao medij... Pored neta,TV-a i svih ovih savremenih vidova komunikacije i prezentacije vijesti. Opstaje, bori se.... Cesto ga slusam u autu, na mobitelu, na netu dok trazim nesto, ili tipkam.... i uopste mi slika ne nedostaje. Kazu da se radio osjeca, valjda je tako.
ja jednostavno ne mogu funkcionisati ako mi nešto ne čavrlja, obavezno kad nešto cunjam po internetu moram pustiti radio da brunda. kad bih morao birati izmedju tv-a i radija prije bih izabrao radio nego tv, a opet nisam ljubitelj da sam sebi puštam muziku....nešto mi to bez veze jer nemam onu pozadinu komentara poslije završetka pjesme