Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos da je biblioteka na planini pa bi' rekao hajde
aha u faceteci
Super je ovo. Samo kad bi roditelji imali malo vise vremena da posvete djeci, pa da ih odvedu. Negu u danasnje vrijeme djeca sve vise vremena provode igrajuci nasilne igrice i gledajuci jos gore crtice, jer je nekim roditeljima lakse tako. Naravno cast izuzecima.
Trebala si mi direktno reći :)
Dobro si, sta ces kad je takav tempo zivota.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A što nije u svim bibliotekama organizovano,da je roditeljima lakše? :)
Dan jednog seljaka (dokumentarac za djecu). Novinar: - "Kako zapocinjete dan?" SELJAK: - "Cim ustanem ja popijem jednu casu rakije..." NOVINAR: - "Ne,ne... Ovo je za djecu. Moras reci: Ja,npr. procitam jednu knjigu." SELJAK: - "Aha. Ja, kada ujutro ustanem procitam jednu knjigu, kada podjem na njivu procitam jos jednu. Eh, kada se vratim sa njive procitam dvije knjige. Nesto kasnije moj drug Haso i ja idemo u "biblioteku" i tamo procitamo pet-sest knjiga, a kada nas bibliotekarka izbaci van onda moj drug i ja odemo kod Muje koji ima stampariju..." Sretna Nova godina svima :D Nasmijmo se malo, red je :D https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
Upravu si bar da u novu godinu udjemo nasmijani. Sretana Nova i tebi :)