Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha...ma iscitak umijece kriticara (komentatora) i velim sebi; Ovi bosanci(jesul\' bosanci) imaju specifican pristup umjetnosti u odnosu na ostatak svijeta. Rekao bih da takvom lahkocom ulaze u bit i skladbu pjesme da ne trebaju poemu ni citati a da bi se kriticki osvrnuli.Parapsiholoski fenomeni...pa to ti je. Prida tome su humorom u kritici pa je nekad bolje iscitavati njihovu kritiku negoli poemu genija. Da uletim ja svojim istancanim osjecajima koji nisu sa kosturom razuma prije djelani ,kao sto to cini cijenjeni Sidran vec trenutacni zahvat osjecaja kakvi su a istiniti su..mene bi razapeli na pet krizeva a ne na jedan kako to cine umnim poeticarima. Zato ni slicajno ba da vas pozovem na sopstvene recitacije.Sipak vam!
bilo bi dobro da ste nam prenijeli jedanstihiz te zbirke,jer mislim da malo ljudi kod nas -uopste ne moze tako lijepo da kaze i da zabljezi svoje razmisljamje a sidran.zelim da nam jos dugo pozivi i da am ostavi jos dobre rijeci -a naravnoi kritike a novo drustvo.
Abdulah Sidran je nas najveci zivuci pisac, pjesnik. Ovi gore isfrustrirani anonimni pljuvaci ne znaju nista drugo osim sto mrze i zagadjuju prostor.
A zasto je on srpski pjesnik i izdajica?
i njega ce uskoro proglasiti \"servski pjesnik\"...!!!
KRMAK!!!!!