Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se na ovoj slici fino uklapaju u ovaj prirodni ambijent
mali se hvali Titinom vojnom imovinom, malo je reći. Stvarno, da li je svjestan da On ništa nije napravio, samo je kasarnu koja je već sve imala, malo preuredio, te promijenio namjenu u park, koji zimi vjerovatno će da radi. Tito sve napravio, a mali se slika kao da je BiH uveo u evropsku uniju.
@Ofanziva vlada FBiH umjesto što je njemu dala na korištenje kasarnu na 7 godina, da je recimo pogurala Ziru, Mistral, Comtrade, QSS, BS TS..., te im dala prostor na korištenje, al da ga obnove i naprave silicijumsku dolinu u Sarajevu, te da te kompanije svake godine obučavaju i izbacivaju na tržište 500-600 inžinjera, da naprave balkanski jaku softversku industriju, al mi neznamo kopirati švabe i amere, al znamo plakati kako nema posla i kako je teško.
@opel Park je Efendić napravio da bi se imao nečim pohvaliti, a zimi taj park neradi, A zamisli bivšu kasarnu kao balkanski poznat bit centar koji ostvaruje ogroman PROFIT, a dio tog profita se vraća u budžet općine
SDA Film Festival