Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo!
Festival koji je barem 10 puta kvalitetniji od SFFljanovičke koride dobija 10 puta manje para od istog. Krasno.
Pa nije los program. Vidimo se na Jazz Festu! ;)
ovo ti je Drzava za islamiziranog srbina, tzv. balijicu/titinog pionira/udbahsko vnogo
nove Sarajlije prezivljavaju od festivala do festivala i umisljaju da je to kao fakta metropole. Nit je Sarjaevo metropola, niti su ti festivala festival nekog ranga. Sve u svemu, ispada na kraju sakupljanje doslja, hipstera i dezertera!!!!
Pa jel\' ovo Sarajevo Jazz Fest ili Boegrad Jazz Fest?
Nadaleko poznata beogradska dama ! :D
A Bojan je rodjeni Srbijanac! I prica srpski. U Francuskoj je i onaj uhljup Bernard Henry Levy intelektualac, i to govori o njihovim kriterijima. A tu kvazi europsku nagradu Django Reinhardt daju slicno sistemu kako SFF daje svoje nagrade.
Bojanov rahmetli otac Emin je rodjeni Bosanac! A taj kako kazes kvazi jazzer je proglasen jazz muzicarem godine u Francuskoj ove godine a prije nekoliko godina je dobio nagradu za evropskog muzicara godine. Ali ti vjerovatno znas bolje :P
A dokle ide taj Zapadni Balkan? I koji je to centralni ili istocni?
P.i.p.o. je srbijanac kao i Bojan Z., pa pricaju ekavicu. Kod nas u Bosni se kaze: navijacima Zelje ili Zeljinim navijacima.
važno je da promociju i ovog festivala radi NEbosanska marketinška firma, na čelu sa Nebosankom, koja se nevjerovatno intimno socijalizirala sa glupim Bosancima - divota!
Na kojoj su blatnjavoj njivi tvoji smrdili do 6.aprila \'45.? p.s. jel ti kažeš ŽeljezničarA ili ŽeljezničarU, imbecilu srpsko-hrvatski hrvatsko-srpski?
Ovaj kvazi jezzer Bojan Z. nije nikakav domaci autor, vec francusko-srpski muzicar koji nema nikakvo porijeklo iz Bosne.
On je vama navijačima ŽeljA svakako, uz Ljubu Aličića, zaštitni znak
Nije vrijeme da se trose narodne pare na ove besposlice...