Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski inat i nevjerovatna scena, prkos agresorima i ratnom životu. Sloboda uprkos svemu!
... Ili, je u pitanju žena koja se spremila i sredila zbog sebe, jer voli da izgleda lepo, i ona sama nit se trudila niti vidi paralelu između toga što je obukla i vojske koja je opkolila grad? Mislim, šta tačno želiš da kažeš, da se sredila za srpski snajper? Žena je žena, najlepša božja kreacija uvek i u svakoj prilici, nemojmo ovde tražiti ono čega nema...
U pitanju je žena koja prkosi agresorskoj vojsci i opsadi njenog grada. Poruka da nisu ubili nadu u normalan život urpkos svemu. Vječno će ostati upisan ovaj mali, ali veoma značajan detalj prkosa!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jbo VAS Rat da ste bili u Rovu , linija,Šuma brda i doline snjeg ,kiša kad se ledi krv u žilama qur…c bi se prepirali oko rata ko je koga . Znam samo da je bio Pakao i ne ponovilo se. Ja gdje zivim tu su sva tri plemena manje više i nikoga ne jbe Rat osim tkz.Politicari sto podgrijavaju neku netrpeljivost.
Protjerat rušitelje Bosne i Hercegovine. ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
Dosadni ste vise sa njom
Raja, u Americi je samo jedan narod, amerikanci.
Jugoslaven, na kojoj ćete se nacionalnosti zaustaviti, 1974. godine ste postali Muslimani, 1995. godine ste se prozvali Bošnjaci, kada ćete biti Iliri?!
Šta te boli taki
Da to je čuvena fotografija. Danas nema čuvenih kad je previše zamotanih.
Vrijedi milion
Odlična fotka.
Bravo magazin "Cracked", nazvali ste stvari pravim imenom. A ne ovdje dopuštaju da se sve izvrće i da se sva krivica prebaci na narod koji je najviše propatio pod izgovorom nekakve islamizacije, unitarizma i sl. a sve kao krinka za neviđeni kriminal i zadovoljavanje ličnih strasti.
nekada bile gospodje i dame...sada novokomponovane hanume
Fotografija koja ima trajnost . Treba biti na zidu UN . Od neprocjenjive je vrijednosti. Ona govori više od 1000 riječi.
Ovo je bilo zavodjenje UMPROFORA..
Ovo je neuništiva žena, gospođa.
ja mislim da je ona išla na položaj da snajperom ubyja srpsku djecu dok se igraju na obroncima iznad sarajeva. talibanka je to.
Ovakve je Caco dovodio u privatne odaje bez pogovora jbg treba i to reci