Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Avdo..
Odlican dokumentarac kao i prethodna dva...bravo!!!
Zahvalujem. Hebiga, i ja sam. A sta ces, nije bilo boljeg izbora ovaj put.
avdini filmovi: vanzemaljci iznad sarajeva - bitke na zuci, krvavi ples nad seherom - hrasno brdo, grbavica.... daleko je tuzla - srebrenica, i ovaj i ja sam primjetio lagumdzijinu kukavicku izjavu. usro se ko mali. a cuo sam i da je u kasarni u lukavici pricao slicne i gore stvari. nevjerovatan je. a glasao sam za njih da ne bi bilo zabune.
@sljm Mozes li mi reci koja su to predhodna dva filma? Sinoc sam gledao film, samo jedno mogu rec: \"Ovako se brani Bosna i Hercegovina!\". HIMNA BiH Da te volim dusa zna draga moja BIH, ispod behar gradova uce Bosna i Neretva. Una Drinu doziva preko vjecnih planina tu su nasa ognjista sto put krvlju placena, sto put krvlju placena. Ref: Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino. Digni se iz pepela, kao sto put do sada sad s´mirisom ljiljana ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom ljiljana ljubavi moja. Ispod Save do mora puno boli puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka. Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova, ti ces biti prkosna slobodna i ponosna, zemljo nasih djedova. Digni se iz pepela kao sto put do sada, sad s´mirisom ljiljana ljubavi, ljubavi moja, digni se iz pepela kao sto put do sada sad s´mirisom ljiljana ljubavi... Ref
Prije svega, Avdo rode svaka cast. Nisam znao da imas talenta i za ovo. Do sada najdetaljniji opis desavanja 2 i 3 Maja u Sarajevu. Sudbonosna bitka za BiH. Ne znam jeste li primjetili kad Lagumdzija govori Kukanjcu: \"Ja sam Zlatko Lagumdzija, ja sam slucajno ovde\". Pao mi je u ocima za sva vremena.
Sva tri filma treba u metalni kovceg i zavarit, pa ostavit u trezor. U slucaju nuklearne katastrofe neka se sacuva, neka se ne zaboravi i neka se zna.
gdje se može nabaviti komplet ovih dokumentaraca. ima li autor svoju prodaju?
Bravo Avdo
http://www.youtube.com/watch?v=7Q33t3pDF0Q&feature=channel_video_title
We are all Palestinians in the face of the New World Order http://www.youtube.com/watch?v=2azI9eUiVrg
Odlican dokumentarac Huseinovicu!
bravo avdo... neka te bog dragi obilato nagradi za ovo vrijedno djelo. tako se radi.., 2 i 3 maj moraju zauvjek ostati u sjecanju kao datumu od kurcijalnog znacaja za odbranu casti covjeka i drzave bih! smetljari su kukavicki oteli predsjednika nezavisne drzave, napali predsjednistvo... i zato su dobili po tikvi i dobit ce opet ako bude trebalo. sutra izidjite ljudski i dostojanstveno na kontra skup onima koji velicaju zlocin koji ne postoji!!!
Beskrajno hvala ovom divnom covjeku...
avdo , ako citas komentare na sa x ... samo cu reci ,,, svaka cast ....zelim ti i da sljedece filmove abd uradis jos bolje i kvalitetnije, jer ne smijemo zaboraviti agr.esiju i gen.ocid na našu jednu i jedinu..... da te volim duša zna draga moja BIH.....
svaka cast avdo , a i svima koji su radili na ovome filmu......sve pohvale.....
što se zabilježi ostaje , sto se pamti izčezne.. M.M. BAŠESKIJA....