Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DNO , DNA !!!!! UZAS,KATASTROFA OD PRIMITIVIZMA....FUUUUUJJJJ...
eki prvi.
Dno dna!!! Toliko o \"kulturi\", a umjetnost da ne pominjem... Užas.
mahaluša XD
Kad vidim da nastupa Nela Djenisijevic a finansira neko udruzenje gradjana sve je jasno. Ona i njena mati propala zena u svemu Dunja Jelovac su opet digle pare od neke nevladine organizacije u stilu kolege Shere iz Nase stranke
iako redovno posjećujem kamerni teatar ova ideja me totalno razdočarala jer sam već pročitala pomenuti roman koji je narodnim jezikom \"nidje veze\" za onakav roman i za onakvu tematiku nije potreban veliki napor i talenat uopšte!